Bijspijkertraject Zomervakantie - Vecht-College

Bijspijkertraject in de zomer! 

In alle vakken! Ook voor scholieren die geen leerling van het Vecht-College zijn! 

In 3 dagen intensief bijgespijkerd worden voor een vak naar keuze? Meld uw zoon of dochter dan aan voor het bijspijkertraject op het Vecht-College! In de laatste 2 weken van de zomervakantie worden opgelopen achterstanden weggewerkt om zo optimaal voorbereid aan het nieuwe schooljaar te beginnen. Het bijspijkertraject wordt aangeboden voor vmbo, havo en vwo in bijna alle vakken voor alle leerjaren.

Tijdens een driedaags bijspijkertraject behandelen we alle stof van een specifiek vak waar uw zoon of dochter moeite mee heeft. Uw kind gaat individueel aan de slag met een persoonlijke en ervaren docent. De docent geeft tips hoe uw kind het beste alle stof tot zich kan nemen, uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Onze docenten zijn vakkundig en zeer bekwaam in het vak dat uw kind wil bijspijkeren.

  • Start met meer zelfvertrouwen het nieuwe schooljaar
  • Werk opgelopen achterstand weg
  • Verbeter je vaardigheden voor een specifiek vak
  • Voor alle niveaus en alle leerjaren

Wanneer?

Het bijspijkertraject wordt individueel gegeven in de laatste 2 weken (17 augustus t/m 28 augustus) van de zomervakantie op een startdatum naar keuze. Uw zoon of dochter komt 3 dagen van 09:00 tot 15:00 uur naar het Vecht-College. De hele dag staat in het teken van het bijspijkeren van de vaardigheden van uw kind. Tussen de lessen door geven we energizers, dit zijn leuke kleine opdrachten die zorgen voor afwisseling en het krijgen van energie en aandacht.

Tarief: €349

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of voor een aanmelding contact met ons op via info@vecht-college.nl of 0346 – 25 24 40. Of vul vrijblijvend onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.