Corona - Vecht-College

Actuele informatie Coronavirus

Zondag 15 maart is besloten dat de scholen dicht gaan tot 6 april. Een ingrijpende gebeurtenis. Wij hebben ons achter de schermen hierop voorbereid. De school is dan wel fysiek gesloten, de lessen gaan door. Maandag 16 maart is een transitiedag, vanaf dinsdag 17 maart gaan we over op online lessen. We zullen proberen ook de bijlessen voor de examenleerlingen zoveel mogelijk volgens het bestaande rooster door te laten gaan.

De mentor van uw kind neemt contact op om te inventariseren of uw kind thuis online lessen kan volgen. Mocht het nodig zijn, kunnen we eventueel maandag 16 maart op school nog materialen aanleveren om het volgen van de lessen te garanderen.

Online instructie door de mentor

Maandag 16 maart neemt de mentor contact op met de leerlingen. We nemen dan met de leerlingen door hoe er online lessen gevolgd kunnen worden, hoe zij opdrachten moeten inleveren en wat ze moeten doen als ze problemen ervaren bij het online werken. Het is belangrijk dat de leerlingen op een rustige plek de lessen kunnen volgen en hun huiswerk kunnen maken. 

Ouders in vitale beroepen

Werkt u in de zorg of bij de politie/brandweer en is het voor u belangrijk dat we uw zoon of dochter opvangen? Geef dat dan graag door aan de mentor.

Bereikbaarheid

De school is telefonisch bereikbaar volgens het bekende nummer: 0346-252440. De telefoon is doorgeschakeld naar Marleen van Hövell en Suzanne Klijnstra.

 

Laatst bijgewerkt: 16-03-2020 09:00

Je kan op elk moment van het jaar instromen

Direct aanmelden voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend intakegesprek

Aanmelden