Wiskunde Bootcamps - Vecht-College

Wiskunde Bootcamps

De docenten van het Vecht-College zien dat leerlingen regelmatig met een grote achterstand voor het vak wiskunde instromen. Daarom organiseren wij voor (nieuwe) Vecht-College leerlingen bootcamps die een achterstand of veel moeite hebben met wiskunde. De bootcamps zijn een effectief middel om achterstanden bij wiskunde in korte tijd weg te werken. In slechts een paar dagen wordt de stof van een heel schooljaar efficiënt herhaald zodat uw zoon of dochter maximaal voorbereid start aan het nieuwe schooljaar. Zo verbetert uw kind zijn of haar  basisvaardigheden en scoort hij of zij beter op het vak wiskunde. De bootcamps worden gegeven door Dennis Rot van Snapwiskunde.nl.

Tijdens de bootcamp komt uw zoon of dochter 5 dagen naar het Vecht-College. De hele dag staat in het teken van het bijspijkeren van de wiskundevaardigheden van uw kind. Tussen de lessen door geven we energizers, dit zijn leuke kleine opdrachten die zorgen voor afwisseling en het krijgen van energie en aandacht.

*Wij werken geheel volgens de richtlijnen van het RIVM en nemen daarvoor de benodigde maatregelen.*

Bootcamp Wiskunde A en B 

Zit uw zoon of dochter in de bovenbouw en heeft hij of zij een achterstand opgelopen voor wiskunde? Of wil uw kind het voorexamenjaar en examenjaar in één jaar combineren en mist hij of zij belangrijke wiskundekennis van de voorgaande jaren? Volg dan deze zomer de bootcamp wiskunde A en B en uw kind  start (voor)examenjaar vol zelfvertrouwen. Deze bootcamp behandelt alle relevante onderwerpen zodat uw kind bij de start van het nieuwe schooljaar een goed fundament heeft om op verder te bouwen.

Duur:
5 dagen
Wanneer:
Maandag 24 augustus t/m vrijdag 28 augustus
Ochtendprogramma wiskunde B
Middagprogramma wiskunde A 

 

Je kan op elk moment van het jaar instromen

Direct aanmelden voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend intakegesprek

Aanmelden