21st Century Skills - Vecht-College

Digitale Wereld

Om te kunnen functioneren in de maatschappij van nu en in de toekomst, is jezelf staande houden in de digitale wereld van belang. Het vak Digitale Wereld gaat op een leuke manier in op welke concepten en technologieën achter nieuwe of bestaande toepassingen schuil gaan. Na afloop ben je in staat om de Digitale Wereld te begrijpen en eventuele risico’s beter in te schatten, maar ook nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Onderwerpen die aanbod komen zijn o.a.:

  • Kunstmatige intelligentie
  • Beïnvloeding & internet
  • Virtual & Augmented reality

CodeLab

Door te coderen leer je logisch en gestructureerd nadenken, een vaardigheid die belangrijk is voor leerlingen van alle richtingen en niveaus. In het CodeLab wordt leerlingen de basis van programmeren bijgebracht en maken ze uiteindelijk zelfstandig een game. Door leerlingen te leren coderen vergroten we onder andere de vaardigheden voor projectmanagement en helpen we de leerling om een probleem in kleine, oplosbare stappen op te delen (‘computational thinking’).

Aanmelden les Digitale Wereld

Zit jij in groep 8 en wil je meer weten van gamen en virtual reality? Ben jij degene die altijd al heeft willen weten wat er schuilgaat achter deze digitale wereld? Twijfel dan niet langer en meld je gratis aan voor de proefles Digitale Wereld op het Vecht-College in Breukelen. Dat is leuk en leerzaam want je maakt kennis met het Vecht-College en de digitale wereld. Wie wil dat nou niet! Dan heb je echt een goed verhaal!

Meld je aan voor een gratis les digitale wereld

Je kan op elk moment van het jaar instromen

Direct aanmelden voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend intakegesprek

Aanmelden