Ons onderwijs

Het Vecht-College is een particuliere school voor mavo, havo en vwo. Wat ons bijzonder maakt is dat we voor iedere leerling een persoonlijk relevante leerervaring creëren, waardoor hij of zij het beste uit zichzelf kan halen. Dit realiseren we door onze kleine klassen van gemiddeld 6 leerlingen, door onze individuele en multidisciplinaire benadering en door intensief contact met zowel leerling als ouders.

Van brugklas tot eind examen

Een keuze voor particulier onderwijs bij het Vecht-College is een keuze voor persoonlijke aandacht. Onze klassen zijn klein, dat zorgt dat er veel tijd is voor de individuele leerling. Dat maakt ons onderwijs bijzonder. En bijzonder efficiënt. Van brugklas tot examenjaar, voor mavo (vmbo-tl), havo en vwo.

Klik hier voor meer informatie.

Examenjaar: 2 jaar in 1 jaar

Versneld examen doen? Omdat uw kind bijvoorbeeld is blijven zitten en geen verdere studievertraging wil oplopen. Wij zorgen ervoor dat uw kind het diploma binnen 1 jaar op zak heeft. Een prettig vooruitzicht. Mogelijk voor zowel mavo, havo als vwo.

Klik hier voor meer informatie.

Deelcertificaten

Is uw kind op één of meerdere vakken gezakt voor het mavo, havo of vwo? Een heel schooljaar inhalen hoeft niet altijd. Deelcertificaten halen is een goede oplossing. Een deelcertificaat van Vecht-College kan het diploma alsnog compleet maken. We bieden deelcertificaten aan voor mavo, havo en vwo in nagenoeg alle vakken.

Klik hier voor meer informatie.

Huiswerkbegeleiding, Bijles en Examentraining

Een extra steuntje in de rug nodig? Dat is helemaal niet zo gek! Daarom bieden we naast de reguliere lessen en pakketten ook bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Klik hier voor meer informatie.

Basisschoolbegeleiding

Basisschool, de naam zegt het al: het is de basis van het schoolleven van uw kind. Een periode vol ontwikkeling, op weg naar de middelbare school. Onze basisschoolbegeleiding maakt de basis stevig en breed. Voor een fijne schooltijd en een goede voorbereiding op de entreetoets of eindtoets.

Klik hier voor meer informatie.

Uw kind kan op elk moment van het jaar instromen

Direct aanmelden voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend intakegesprek

Aanmelden