Alle leerjaren, versneld examenjaar & deelcertificaten | Vecht-College

Ons onderwijs

Het Vecht-College is een particuliere school waar de leerling centraal staat. Door onze kleine klassen van gemiddeld 6 tot 10 leerlingen garanderen wij persoonlijke aandacht. Daarbij krijgen onze leerlingen intensieve studiebegeleiding en bieden wij extra ondersteuning in de vorm van bijles en huiswerkbegeleiding. Dankzij onze aanpak stroomt gemiddeld 70% door naar een hoger niveau. Benieuwd naar wat het Vecht-College voor uw kind kan betekenen? Lees dan snel verder!

Hele schoolcarrière

Op het Vecht-College kan uw kind terecht voor de brugklas tot en met het eindexamen. Uw kind kan het hele middelbare schooltraject bij ons volgen, maar ook ieder nieuw schooljaar overstappen naar het regulier onderwijs. Instromen kan bij ons gedurende het hele schooljaar. Voor mavo (vmbo-tl), havo en vwo.

Klik hier voor meer informatie.

Examenjaar: 2 jaar in 1 jaar

Versneld examen doen? Omdat uw kind bijvoorbeeld is blijven zitten en geen verdere studievertraging wil oplopen. Wij zorgen ervoor dat uw kind het diploma binnen 1 jaar op zak heeft. Een prettig vooruitzicht. Mogelijk voor zowel mavo, havo als vwo.

Klik hier voor meer informatie.

Deelcertificaten

Is uw kind op één of meerdere vakken gezakt voor het mavo, havo of vwo? Een heel schooljaar inhalen hoeft niet altijd. Deelcertificaten halen is een goede oplossing. Een deelcertificaat van Vecht-College kan het diploma alsnog compleet maken. We bieden deelcertificaten aan voor mavo, havo en vwo in nagenoeg alle vakken.

Klik hier voor meer informatie.

Basisschoolbegeleiding

Basisschool, de naam zegt het al: het is de basis van het schoolleven van uw kind. Een periode vol ontwikkeling, op weg naar de middelbare school. Onze basisschoolbegeleiding maakt de basis stevig en breed. Voor een fijne schooltijd en een goede voorbereiding op de entreetoets of eindtoets.

Klik hier voor meer informatie.

Huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining

Een extra steuntje in de rug nodig? Dat is helemaal niet zo gek! Daarom bieden we naast de reguliere lessen en pakketten ook bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Klik hier voor meer informatie.

Je kan op elk moment van het jaar instromen

Direct aanmelden voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend intakegesprek

Aanmelden