Instromen na 1 september | Vecht-College

Instromen later in het schooljaar

Blijven de resultaten van uw kind achter? En maakt u zich zorgen over volgend schooljaar? Wij begrijpen als geen ander dat de huidige situatie voor leerlingen niet altijd even makkelijk is en dat opgelopen achterstanden daar het gevolg van zijn. Op het Vecht-College geven we leerlingen extra ondersteuning en begeleiding.

Na 1 september starten op het Vecht-College

Starten op het Vecht-College kan op ieder gewenst moment in het schooljaar. Wij verwelkomen het hele jaar door leerlingen die afkomstig zijn van andere middelbare scholen. Dit zijn leerlingen uit zowel de onder- en bovenbouw als examenklas.

De overstap naar een andere middelbare school komt vaak voort uit achterblijvende resultaten, de  kans op zittenblijven of meer behoefte aan begeleiding op maat. Op het Vecht-College werken we met een team van geïnspireerde, ervaren en vakkundige docenten, die allemaal zeer betrokken zijn. Dit zorgt ervoor dat de overstap soepel verloopt.

Persoonlijke aandacht en een plan op maat

Leerlingen leren op het Vecht-College in een prettige én veilige leeromgeving. Ze krijgen een extra steuntje in de rug om het beste uit zichzelf te halen. Met persoonlijke aandacht en een plan op maat, halen we het beste in elke leerling naar boven. Al het huiswerk wordt op school gemaakt, zodat er thuis voldoende tijd overblijft voor gezelligheid!

Wij denken graag met u mee

Wilt u een geheel vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact op via info@vecht-college.nl of 0346-252440.

Je kan op elk moment van het jaar instromen

Direct aanmelden voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend intakegesprek

Aanmelden