Doorstroomprogramma | Vecht-College

Doorstroomprogramma:
Van groep 8 naar de brugklas die bij je past

Het Doorstroomprogramma biedt ondersteuning bij de overgang van groep 8 naar de brugklas zodat leerlingen al hun potentie en ambities kunnen benutten en instromen in de brugklas die bij hen past. In kleine groepen met veel persoonlijke aandacht krijgen leerlingen taal- en rekenlessen. We werken met uniek lesmateriaal, Lyceo Basisschool, waarmee leerlingen op hun eigen niveau oefenen met verschillende onderdelen. Wij zorgen ervoor dat de leerlingen vol zelfvertrouwen en plezier starten in de brugklas!

Meld uw zoon of dochter aan!

Materiaal

De materialen zijn ontwikkeld met onze kennispartner Lyceo. Lyceo werkt bewust met alle methodes die een wetenschappelijke basis hebben. Samen met Tilburg University hebben zij een eigen leermethode voor het aanleren en verbeteren van studievaardigheden ontwikkeld: Lyceo Leren Leren©. Deze methode steunt op vier pijlers: plannen, structureren, herhalen en reflecteren.

Programma en tarief

De begeleiding vindt elke woensdagmiddag plaats op het Vecht-College. Het traject duurt 7 weken, 2 uur per week.


Kosten van traject €400,- per leerling

Aanmelden

Neem voor meer informatie of voor een aanmelding contact met ons op via info@vecht-college.nl of 0346 – 25 24 40. Of vul vrijblijvend onderstaand aanmeldingsformulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je kan op elk moment van het jaar instromen

Direct aanmelden voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend intakegesprek

Aanmelden